Lidmaatschap

Wil je een instrument leren bespelen en in een orkest muziek maken? Bij Het Orkest kan dat.

Voor wie?

Het Orkest is er voor iedereen en voor elke leeftijd. Natuurlijk leer je makkelijker muziek maken als je jong bent. Maar wij hebben heel veel muzikanten in Het Orkest die op latere leeftijd een instrument zijn gaan bespelen.

Waarom muziek maken bij Het Orkest?

Het Orkest is een leuk orkest met enthousiaste muzikanten. Wij spelen moderne muziek, maar ook swingende jazz en klassieke muziek. Als je begint met muziek maken dan krijg je eerst les in een beginnergroep. Na een tijdje les mag je al mee gaan spelen in het leerlingenorkest. En wanneer je nog meer gevorderd bent, mag je naar het grote orkest. We spelen graag muziek, maar organiseren daarnaast ook andere gezellige activiteiten voor de leden van de vereniging.

Muzieklessen

Als je lid wordt dan ga je lessen volgen bij een particuliere docent, zie Muziekdocenten. Ook hebben wij instrumenten te huur. Echter als de sectie vol zit en je wilt toch op dat instrument gaan spelen, dan moet je er zelf zorg voor dragen.

Wat kun je er nog meer mee?

Een aantal van onze leden hebben muziekdiploma’s gehaald. Daardoor weten ze meer van muziek af en kunnen ze beter hun instrument bespelen. Soms spelen er een aantal in een schoolorkest of een band. Soms gaan zelfs leden van Het Orkest verder studeren op het conservatorium.

Wat kost het?

Contributie:
Kosten per jaar:
Volwassenen €130,00
Jeugd (tot 16 jr.) €100,00
Huur instrument €60,00
Contributie wordt per kwartaal automatisch geïnd is €32,50 of €25,- (tot 16 jaar).

Wil je je inschrijven?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Of vul het aanmeldformulier in

Nieuwsgierig?

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, of willen horen wat Het Orkest jou kan bieden, kom dan eens langs op een maandagavond in De Groene Borg. Het leerlingenorkest begint om 18.30 uur en het grote orkest begint om 19.30 uur.
Als je nog meer informatie wilt dan kun je contact opnemen met Anneke Kaskens (0593 333097)